The Wonderfactory en Time Inc. zetten eMagazine neer

Dixons voorspelde afgelopen week nog dat de eReader de nummer één kerscadeau zou worden, gevolgd door de netbook en daarna alles wat met games te maken zou hebben. Jammer genoeg zal onderstaande eReader, speciaal bedoeld voor magazines nog niet in de winkels liggen, maar het illustreert goed hoe uitgevers en adverteerders kijken naar het eMagazine van de zeer nabije toekomst.

The Wonderfactory heeft intensief samengewerkt met uitgever Time Inc. Ook uitgever Wired zegt klaar te zijn voor de introductie van een tablet achtig apparaat, welke een combinatie vormt van een eReader en een laptop, met virtueel toetsenbord. Zal 2010 niet alleen een doorbraak zijn voor dit soort apparaten, maar ook voor de lang verwachte nieuwe verdienmodellen voor uitgevers? ‘Time will tell…..’

Overigens wel jammer dat de adverteerder nauwelijks aan bod komt in onderstaand filmpje……

De vraag blijft echter: ‘wat zou Apple doen?’