Coördinator content bij SeaportPlaza

Mensen hebben snel door wanneer je een deel van je vrijwilligertaken neerlegt. Zo ook bij mij in de gemeente Velsen. Op de één of andere manier kreeg iemand te horen dat mijn ‘ambts’ periode als voorzitter van het CMBO erop zat.

Of ik dan wel iets voor SeaportPlaza zou willen doen, een Velsense lokale omroep met radio, televisie, teletekst, beeld/kabelkrant en web. Een crossmediaal bedrijf dus, met ruim 50 vrijwilligers in de Velsense regio.

header2.gif

Nou moet vrijwilligerswerk niet op gewoon werk gaan lijken, ik weet hoe verleidelijk het is om zomaar wat extra uurtjes in zo een ‘hobby’ te steken.

Maar ik heb uiteindelijk toch toegestemd in deze leuke functie. Ik hoop dat het mijn kennis en kunde verbreedt en dat ik daarmee ook in meer zakelijke omgevingen uiteindelijk weer wat van die tijd kan ’terug’ verdienen.
De afgelopen weken al verschillende vergaderingen meegemaakt op diverse strategische- en operationele niveaus. Leuk hoor, de techniek, de content, de mediawet, adverteerders, allemaal zaken die je dan in één keer op je bordje krijgt.

Nou, alles dus goed in kaart brengen, ik heb al een strategisch plan geschreven en heb al een aanzet gemaakt voor een nieuwe website – dat was hard nodig. Veel is het allemaal nog niet, maar de komende maanden is er dus genoeg te doen, dat heb ik wel al gezien.

Mensen die mij vanuit hun ervaring hier en daar een beetje willen helpen met het opkrikken van mijn kennis, jullie zijn welkom hoor……

1 reactie

  1. dunselman op 9 juli 2009 om 19:49

    een helder en waar verhaal.
    sukses bij SEAPORTRTV