Qualcomm lanceert Mirasol full-color/full-motion eReader op CES

Het is druk met alle belangstelling voor eReaders op de CES in Las Vegas. De filmpjes met nieuwe eReader producten laten zien, dat full-color en full-motion video de introductie is tot een nieuwe generatie eReaders, met zeer uiteenlopende beeldscherm technologiën.

Onderstaand een – naar alle waarschijnlijkheid – prototype van Qualcomm, die met de productnaam Mirasol de markt gaat benaderen met de zogenaamde iMOD (Interferometric MODulation) technologie.

1 reactie

  1. Joshua op 11 januari 2010 om 10:42

    Heel erg mooi, BeBook komt zo te horen ook met zoiets. Ervaring leert dat zij goed naar de consument luisteren zodat je een gebruiksvriendelijke ereader hebt die je veel vrijheid geeft(je kan en mag bijvoorbeeld overal downloaden). Dan ook nog goedkoop en snel ook. Allemaal mooie ontwikkelingen voor je BeBook! Effe geduld dus….