Laptop weer gerepareerd, oma Mimi stond nog in de wachtrij

Een paar weken geleden ‘stierf’ mijn laptop en dus stond een weekendoverpeizing nog in de wachtrij. Twee van de drie aangeboden onderwerpen zijn ingehaald door de actualiteit. Maar oma Mimi wil ik jullie niet onthouden.

Ja, oma Mimi moet ik eigenlijk niet verder introduceren. Op het afgelopen InCTformatie congres toonde Eppo van Nispen, directeur DOK (de beste bibliotheek van Nederland en de modernste bibliotheek ter wereld) onderstaand fimpje. Het is mooi en ontroerend, kijk en luister, oordeel zelf……. (suggestie van Mark Appel van Twinfield).

2 reacties

  1. Henk Gianotten op 24 juni 2010 om 18:04

    Geweldig om te zien hoe deze oma Mimi de nieuwe mogelijkheden beoordeelt. Ze is slechts 1 generatie ouder dan ik!  2. Laptop huren op 12 juli 2010 om 16:19

    Hahaha dit is toch gewoon mooi om te zien. Gelukkig zijn er toch nog wat ouderen die niet te beroerd zijn om ergens moeite in te steken!!