Printversie Publishr.nl consistent in goede content

Je moet het altijd even afwachten, een nieuw blad heeft in het eerste nummer altijd de nodige ‘extra’s’, maar na verloop van tijd zie je de oppervlakkigheid al verschijnen, met meer advertenties, meer sponsored artikelen. Publishr.nl – reverse publishing – houdt een consistente lijn van kwaliteit in stand.

• Vakblad biedt relevante content voor de professionele doelgroep

LaraNatuurlijk, het zijn nog maar drie nummers, maar gelukkig is de verschijningsfrequentie laag. Je kijkt dus weer even op, zoiets van; ‘Hé, hij is er weer, leuk’. Stuk voor stuk uitgaven met echte actuele en diepgaande content. Voer voor insiders, dus zeker niet bedoeld voor de oppervlakkige lezer, die uitgeven ‘erbij’ doet.

Nee, ik ga hier niet opschrijven, welke artikelen er allemaal in staan, uiteindelijk is het reverse publishing, dat betekent dat de content ook al elders beschikbaar was, dus op de website. Uiteraard niet in dezelfde omvang, maar vooral korte, bondige verhalen, met duidelijke conclusies.

Jan Benedictus, directeur van Liones en uitgever van Publishr, hoeft wat mij betreft niet bang te zijn dat ‘iedereen uitgever’ wordt, zoals hij in zijn column ‘de derde editie’ schrijft. Technisch kan het allemaal wel, maar relevante content maken voor een specifieke doelgroep blijft vakwerk. In die zin kan ik in ieder geval wel het artikel ‘Content Marketing’ op blz. 14 van harte aanbevelen. Kijk even op de site hoe je de papieren editie in bezit kunt krijgen.