Ook MKB bedrijven kunnen zich makkelijker mobiele app veroorloven

Het gebruik van smartphones en tablets neemt in zodanige hoeveelheden toe, dat het belang van een eigen app steeds groter wordt ten opzichte van de reguliere website. Een compacte, makkelijk te bedienen app is een goede aanvulling op mogelijke contactmomenten met uw klanten.

• Onderzoek door luit.nl: MKB bedrijven denken nog vaak dat app minimaal zes- tot tienduizend euro kost
• Variabele businessmodellen ook aantrekkelijk voor kortere levens-cycli van apps
• Klanten kunnen ‘meekijken’ met ontwikkeling app via speciale ‘Previewer’

peterluit4De toekomst van zakelijk gerichte apps is met de komst van vergaande automatisering van het ontwikkelen van apps ook financieel een stuk aantrekkelijker geworden. Een koppeling met de content vanuit de bestaande web omgeving zorgt voor een goede spreiding van gelijke content over meerdere kanalen. Ook koppelingen met social media kanalen kunnen op deze wijze eenvoudig worden gerealiseerd. Dus ‘al uw bedrijfskritische content’ snel beschikbaar vanuit één compacte app omgeving.

Ook apps voor een bepaalde levensduur, zoals bijvoorbeeld congressen, trainingen en seminars zijn tegenwoordig makkelijker dan ooit te realiseren, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Updaten van apps is bij de prijs inbegrepen

Tot slot kunt u als opdrachtgever de app makkelijk zelf onderhouden, mocht u daar behoefte aan hebben. Geen complexe cursussen, gewoon ‘copy/paste’ van functionele blokken, inhoud en functionaliteit, met behoud van vormgeving.

Interesse gewekt? Neem dan contact op. Ik laat u graag de mogelijkheden zien.