Remote beheer van apps vanaf nu mogelijk door opdrachtgever

Vanaf vandaag is het mogelijk dat apps die door LUIT.nl zijn gebouwd, remote beheerd worden door opdrachtgevers. Voorheen moesten zij inhoudelijke wijzigingen doorgeven. Nu kunnen zij (met behoud van vormgeving) de inhoud editeren, statistieken bekijken en push berichten sturen.

• Eerste testperiode succesvol afgerond
• Content van app beheren net zo makkelijk als beheren inhoud van website

app-contentWij zijn heel blij met deze uitbreiding op onze ‘app services’, daarmee democratiseren we het proces van het actualiseren van apps nog mer richting de wijze zoals we dat ook met websites doen.

app-downloadsKlanten vragen steeds vaker om kleine wijzigingen aan te brengen binnen een al in de appstores staande app. Dat was voorheen een lastig gedoe, werkte vertragend en kostte doorgaans de klant ongewenst geld. Dat is nu allemaal veranderd. Klanten krijgen zonder bijkomende kosten bovenstaande mogelijkheden beschikbaar gesteld.

Op appcms.luit.nl kunnen klanten voortaan inloggen voor het bewerken van hun eigen app. Op dit moment werkt de omgeving met drie niveaus aan gebruikers, die aangemaakt kunnen worden met de volgende functies:

  • statistieken bekijken
  • push berichten versturen
  • inhoud wijzigen

app-pushWe gaan een algemene ’test-app’ maken, waarmee toekomstige klanten kunnen gaan experimenteren. Met de zogenaamde app-previewer kunnen zij de app op hun eigen smartphone zien en wijzigingen in de inhoud derhalve controleren. In de previewer kunnen echter geen push berichten of statistieken worden getest.

1 reactie

  1. Peter Luit op 14 mei 2014 om 16:39

    Deze week ook nog een artikel over de JSON integratie om webcontent in een hybride app omgeving te integreren. Maar vooral makkelijk en begrijpelijk uitgelegd.