iMMovator Zomercafé

Benieuwd naar de grote crossmediale projecten van het nieuwe seizoen? iMMovator organiseert een speciale zomereditie van het Cross Media Café op dinsdag 26 augustus van 15.30 tot 17.30, in Studio 4 op het Mediapark in Hilversum.

Monique van Dusseldorp en Peter Olsthoorn zullen in een levendige talkshow de interactieve en crossmediale plannen van het nieuwe seizoen bespreken met de hoofden ‘nieuwe media’ van NOS, Vara, MTV en SBS…

Roeland Stekelenburg, Hoofd Innovatie NOS. Meteen na het slot van de Olympische Spelen krijgt u als eerste inzicht in gebruik en succes van het grootste crossmediale project van de Publieke Omroep. Televisie, internet, radio, mobiel, en vele kanalen: de Olympische Spelen 2008 zijn door de NOS op spectaculaire manier verslagen.

Edwin Valent, hoofd Nieuwe Media Vara. De VARA breidt sinds dit jaar in de hoogste versnelling haar mediamix uit. Valent vertelt meer over deze nieuwe koers en de daarbij behorende projecten.

Vivian Opsteegh, Hoofd Digitale Media MTV Networks. MTV heeft als grootste jongerenzender uitstekend inzicht in het veranderende
mediagedrag van jongeren. Opsteegh brengt een bijzondere case met nieuwe mobiele toepassingen mee.

Jeroen Verbeek, Directeur Interactieve Media, SBS Broadcasting. SBS maakt een enorme verandering door met sterke cross mediale formats en innovatie op het gebied van distributie. Verbeek geeft u inzicht in de laatste ontwikkelingen.

De iMMovator Cross Media Cafés zijn gratis toegankelijk na aanmelding op de iMMovator website.