iPhone 3.0 beta riskante upgrade

Volgens ingewijden heeft Apple nog nooit zo een slechte beta release van software gelanceerd als met deze iPhone 3.0 upgrade.

iphone2.pngNou is het bekend van beta releases dat er altijd wel wat aan mankeert, maar aan iPhone 3.0 beta had heel wat meer gepoetst kunnen worden voordat de developer community massaal 7 tientjes ging betalen om het nieuwe ‘speelgoed’ binnen te halen.

Het terugbrengen naar versie 2.2.1 is ook al geen lolletje, afhankelijk van een al dan niet ‘gejailbreakte’ iPhone. En dit dan nog even afgezien van hier en daar wat dataverlies, vanwege incompatibiliteiten tussen 2.2.1 en 3.0.

Nee, dus ook ik druk voorlopig nog niet op de knop. Ik heb 3.0 beta op mijn desktop staan, mijn handen jeukten aanvankelijk, maar verkeren nu in een krampachtige vrieskou.