Op plaats 100 in Marcom Top 100 van Marketingfacts

Enige maanden geleden schreef ik deze website in op Marketingfacts om te bezien wat er zou gaan gebeuren in de Marcom Top 100. Natuurlijk begin je dan onderaan in het ‘Runners Up’ lijstje, maar sinds vandaag staat de site dan eindelijk op nummer 100 in de echte lijst.

marcomtop100-1.pngDe Marcom Top 100 is een overzicht van de 100 belangrijkste Nederlandstalige weblogs op het gebied van marketing en communicatie. De lijst wordt maandelijks samengesteld op basis van de Google Pagerank, de Technorati Authority, de stemmen van Marketingfacts-leden en de waardering van de initiatiefnemers van de lijst. Hierbij wordt een transparante weging gehanteerd.

marcomtop100-2.pngNatuurlijk fijn met deze site een 100e positie te hebben verworven, maar dat is vooral dankzij de bezoekers die de laatste maanden steeds frequenter terugkeren, langer blijven lezen en ook meer pagina’s bezoeken. Uiteraard blijft een dergelijke positie steeds vragen om goede artikelen, kritische commentaren en continuïteit. Nu maar zien waar te maken.

1 reactie

  1. Peter van Teeseling op 25 september 2009 om 09:54

    Haha! Goed zo. Op naar de top 10! 🙂 Gefeliciteerd Peter.