PWC: Entertainment & Media Outlook towards 2013

Jaarlijks verschijnt van PriceWaterhouseCoopers de uitgave ‘Entertainment & Media Outlook’. De samenstellers zullen dit jaar behoorlijk wat extra werk hebben verzet om de gevolgen van de crisis in kaart te hebben kunnen brengen voor de media- en entertainmentbranche.

pwc2009.jpg

Niet meer gratis

De uitgave is in print en als PDF te bestellen. Per media segment kunnen de belangrijkste conclusies on-lne worden bekeken. De totale groei van de markt wordt tot en met 2013 toch vrij positief geschat op 1,5%. Vooral de inkomsten uit advertenties zullen het de komende jaren nog zwaar te verduren hebben. In 2008 werd nog 3,2% groei genoteerd op basis van de verwachtingen die nog vóór de kredietcrisis werden opgetekend.

Het boekwerk is onderverdeeld in de 13 subgroepen: film, televisie, muziek, radio, buitenreclame, internet, tijdschriften, kranten, boeken, business informatie, gaming, sport, themaparken en interviews.

Een nuttige informatiebron voor iedereen binnen de verschillende media sectoren.