Fantasieverhaal ‘GoogleBio’ scoort vooral goed bij Sync.nl

Ik had nooit kunnen vermoeden dat het verhaal over de GoogleBio chip juist bij Sync.nl goed zou scoren. De oproep van Marco van Kerkhoven van Sync om op de ‘plank’ liggende verhalen door te plaatsen op Sync heeft effect gehad.

sync.png

Het verhaal is ruim 3300 keer gelezen en daarmee belandde ik op de tweede plaats van populaire auteurs deze week. Een score die ik hier op mijn eigen website in een week bij lange na niet haal.
Sync.nl richt zich vooral op wetenschap, onndernemen en technologie. Ik sprak Huub van de Pol afgelopen donderdag bij ‘Show Me The Money’, hij voorspelde al dat het verhaal beter zou vallen bij de zogenaamde ‘outcrowd’: ‘Op jouw website is er teveel incrowd die er al meteen niet intuint’. Of dat wel of niet pleit voor het niveau van de lezers op Sync, durf ik zelf niet te zeggen.

Maar op de tweede plaats staan is natuurlijk altijd leuk. Misschien moet ik maar eens overwegen meer te fantaseren. De werkelijkheid kennen we inmiddels allemaal al….. Of toch niet?

1 reactie

  1. Marco op 14 december 2009 om 11:12

    He Peter,
    Au. Of zou de out crowd (oef) meer gevoel voor humor hebben 😉