Verzamelde filmpjes van CES 2010 Las Vegas

ces.gifVorig jaar was trendwatcher Vincent Everts live aanwezig op CES Las Vegas. CES – Consumer Electronics Show is ’s werelds grootste event op het gebied van consumenten ‘gadgets’.

Dit jaar, dus niet zittend in de zon, monteerde hij in zijn eigen Web-TV kanaal Dik.nl, de op het web veschenen filmpjes van de eerste dag van dit event. De komende dagen zullen er ongetwijfeld meer volgen. Selecteer je eigen filmpjes naar keuze uit dit kanaal.

Je kijkt naar het CES2010 Las Vegas, the gadgets video kanaal.

Het is duidelijk dat CES in het teken staat van indrukwekkende ontwikkelingen op het gebied van mobiel. Vrijwel elke grote ontwikkelaar staat nu op de CES met alternatieven voor de Apple iPhone. Apple zal zijn ontwikkelsnelheid moeten opvoeren. Voordeel is nog wel dat Apple een enorme AppStore heeft, de populariteit is enorm. Dat zal het onderscheidende vermogen gaan worden tussen de verschillende touch-screen toestellen die qua basis steeds meer op elkaar gaan lijken.

Kijk hier naar de Keynotes.