Walt Mossberg over de iPad

Walt Mossberg is bekend van zijn technologie reviews in de Wall Street Journal en heeft zijn eigen column All Things Digital. Hij was aanwezig op de iPad presentatie en sprak – zonder vooraf afgesproken script – met Steve Jobs.

Walt Mossberg is geen onbekende in technologie land, zeker daar waar het de ‘gadgets sector’ betreft. Vaak is juist hij in staat de laatste gadgets al in handen te krijgen voordat het publiek er ook maar iets van weet. Of hij duikt onverwacht op tijdens een congres en laat een stagair onopvallend een filmpje maken van en totaal onverwacht interview.

Ook Steve Jobs is al vele malen ’ten prooi’ gevallen an de charmante, maar toch zeer duidelijk richting gevende ‘Ome Walt’. Kijk en luister naar onderstaand filmpje, gemaakt door Walt met stagaire Kara Swisher. Vanaf ca. anderhalve minuut wordt het leuk. Het filmpje begint met reclame.