Next2News innoveert avertentiemodel op nieuwssites

Next2News is een innovatief Amsterdams bedrijf, welke zich richt op het enerzijds vernieuwen van het advertentiemodel in de keten tussen adverteerder en uitgever en zich anderzijds richt op het vervangen van de traditionele meetmethoden, zoals die thans bij on-line adverteren worden toegepast.

Vorige week won Next2News de ‘overall startup rally’ bij TheNextWeb en bereikte daarmee verschillende internationale nieuwsmedia. Het systeem verschaft adverteerders direct bij een artikel een eigen advertentie te plaatsen. Elk artikel heeft een ‘your ad here’ button’, waarmee je naar de website wordt geleid en via een bijzonder heldere volgorde door de menu’s wordt geleid, met een eveneens duidelijke wijze van afrekenen. Dit in tegenstelling tot de traditionele CPMS’ en CPS’c, bij Next2News wordt per dag, week of maand afgerekend. Next2News werkt al samen met een aantal grotere krantenbedrijven.