Ondernemers Krant 023: lokaal initiatief met bijdrage van Netwerk023

ok.pngIk had het genoegen namens Netwerk023 de aftrap te mogen doen in de eerste printuitgave van de Ondernemers Krant 023, een tweemaandelijkse tabloid voor de 023 regio in een oplage van 12.500 exemplaren.

John Meulemans vroeg mij een artikel te schrijven over scoial media binnen bedrijfsprocessen. In overleg met de redactie – Rosalie Smit – was het artikel al snel gemaakt. Op pagina 4 is het artikel te lezen.

De strekking van het verhaal richt zich op het onderscheid tussen intern- en extern social media beleid binnen bedrijven en organisaties. In het afgelopen jaar heb ik tijdens een reeks lezingen gemerkt dat zowel kleine, maar ook zeer grote ondernemingen, zowel weinig zien in de potentie, maar ook weinig zien in de gevaren van beleidsloos met social media omgaan.