Recordaantal inzendingen Best of Customer Media 2010

bocm.gifNa een stormachtige aanlevering van de campagnes rond de inzenddeadline, heeft Smin maar liefst 103 inzendingen voor de verschillende categorieën geteld. Een recordaantal cases dingt dit jaar mee voor een award.

Peter Luit in jury voor Crossmediaal, Meest effectief, Audiovisueel en Digitale media

Afgelopen week sloot de inzendtermijn voor de Best of Customer Media 2010, vakprijs voor de beste customer media initiatieven, definitief. Met 103 inzendingen is de organisatie zeer tevreden. “Het aantal is boven verwachting hoog. Het vakgebied groeit en de Best of Customer Media ontwikkelt mee. De inzendingen bieden jaarlijks een mooie afspiegeling van de best practices op het gebied van content marketing.” Licht Monique Vierdag toe. De categorie BtoC spant de kroon met 20 inzendingen, gevolgd door de categorie Eenmalig met 18 inzendingen.

Met inzendingen in alle negen categorieën wacht de jury onder leiding van Hans Hagenaars weer een uitdagende taak. Begin november worden de nominaties bekend gemaakt. De uitreiking van de Best of Customer Media vindt dit jaar plaats in Hotel de Goudfazant op maandag 29 november. In navolging van de succesvolle uitreikingsvond van vorig jaar is wederom een inhoudelijk programma aan de uitreiking gekoppeld.

p.s.: zaterdag kreeg ik een groote doos binnen met de inzendingen voor mijn categorie, nu dus hard aan het werk…..

1 reactie

  1. Tim op 27 september 2010 om 15:48

    ik ben zeer benieuwd naar de uitslag!