Netwerk023 innovatie Awards gewonnen door ziggur.me

023awards.pngZiggur.me is een initiatief waarmee on-line profielen van ‘vriendschapsites’ kunnen worden beheerd nadat iemand is overleden. De maatschappelijke relevantie van dit onderwerp is enorm en daarom is Ziggur.me dan ook de terechte winnaar van de Netwerk 023 Innovatie Awards.

Uitreiking 023 Innovatie Award tijdens knallende opening van creatieve hotspot: Gonnet 26

Natuurlijk hadden we als nieuwsmarkt.nl ook wel heel graag willen winnen, maar de nominatie was voor ons op zichzelf al een prijs. Gisteravond vond de prijsuitreiking plaats als onderdeel van een programma waarin met name de opening van het pand aan de Gonnetstraat in Haarlem centraal stond. Naast Netwerk023 zijn in de nieuwe lokatie ook GNR8 te vinden en talloze bedrijven in het creatieve segment. Een zeer inspirerende omgeving waar we nog zeker vaak zullen komen.

Onderstaand de 5 ‘mini-pitches’ van de genomineerden, gemaakt door Filmgasten.

Lees dit artikel voor een inhoudelijk verslag van de gehele avond.