Nieuwsmarkt.nl genomineerd voor ‘023 Innovatie Awards’

023awards.pngMaarten Terpstra maakte namens Netwerk 023 in Haarlem gisteren de vijf genomineerden bekend voor de ‘023 Innovatie Awards‘. Tot onze grote verrassing behoorden ook wij tot de genomineerden. In totaal werden 5 van de 17 inzendingen genomineerd.

Alleen al genomineerd te zijn is voor ons al een prijs

De jury beoordeelde afgelopen maandag alle inzendingen en nomineerde de volgende 5 inzendingen:

Nieuwsmarkt.nl (Nieuwsmarkt.nl – Peter Luit)
“Frequency Finder” (mediaBunker – Edward Holsken)
qohz.com – (qohz – Japser van der Meij)
Ziggur.me ( Calanza – Gerrit Jan Bloem )
Operation Splintercell Revelation – ( Blutarsky – Peter Hoekstra)

De jury vond de kwaliteit van alle inzendingen behoorlijk hoog. Bij de beoordeling van de concepten is rekening gehouden met de criteria zoals vermeld op het inzending formulier; de mate van ondernemerschap; het onderscheidende vermogen en de gerelateerdheid aan de media branche. Waar nodig is op het internet naar vergelijkbare concepten en aanvullend beeldmateriaal bekeken.

netwerk023.pngDe jury is tot bovenstaande concepten/innovaties gekomen na lang overleg en heftige discussies. Aan alle inzendingen zal op de website van netwerk 023 in de loop van de tijd aandacht worden besteed.

Op 13 oktober zal tijdens de opening van het Broedplaats pand aan de Gonnetstraat 26 de 023 Innovatie Award worden uitgereikt!

Tijdens het Jury overleg kondigde Ton van Mil namens iMMovator aan het prijzenpakket uit te breiden met een plaats voor de winnaar op de innovatie markt tijdens het MediaPark Jaarcongres 2011, een prijs ter waarde van €2500,-!

1 reactie

  1. Rene Spijker op 6 oktober 2010 om 11:42

    Gefeliciteerd met de nominatie!