Website in nieuwe ‘verpakking’

Logo4Mijn website was na jaren van gelijke vormgeving weer eens toe aan een nieuw ‘jasje’. Met stapels suggesties van velen, waarvoor heel veel dank, ben ik aan de slag gegaan en heb alle ideetjes gecombineerd.

• Iedereen die ik niet genoemd heb: ‘Hartelijk dank’
• Slechts net begonnen met nieuwe opzet, dus oordeel niet te snel…..
• Reacties waar ik wat aan heb, natuurlijk van harte welkom, ik leer nog steeds…..
• Dit weekend geen tijd voor ‘weekendoverpeinzingen’

De vele suggesties waren zeer uiteenlopend van aard. Naast vormgeving werden vooral ook suggesties gegeven over de plek van het ‘nieuws’, de snelheid, maar ook het commercieel belang van mijn bedrijfje. Het ‘nieuws’ is daarom één ‘plekje’ opgeschoven, waardoor de homepage meer vertelt over wat ik doe.
Juist op dat punt kreeg ik van velen positief ‘commentaar’: ‘Je doet zoveel maar waar je echt goed in bent, weet ik eigenlijk niet’ – Netty, bedank! Ik hoop dat ik dat op de homepage duidelijk heb gemaakt.

Maar het zal het aantal ‘nieuwsberichten’ er niet minder om maken. Nog altijd geeft ik graag ‘kennis en visie’ weg, dat zal met de nieuwe opzet van de site niet minder worden. Als u hier terecht komt via Twitter, dan zult u niet merken van een extra klikje meer of minder. Bezoekers die hier terecht komen via de homepage zullen de moeite moeten nemen door te klikken naar ‘nieuws’. Ik hoop dat u dat massaal zult blijven doen.

Speciale dank gaat dus uit naar Ronald Borghardt, hij zei dat de site echt ‘op de schop’ moest, Albert Noppen, die vooral zei dat de propositie duidelijker moest worden op de homepage. Henk Saalmink hielp me met de eerste nieuwe ontwerp beginselen. Ton Oosterwijk zei dat veel nieuwe business te halen zou zijn uit het tonen van de laatste stukjes techniek. Kees kuijlman die vooral helpt bij de te vernieuwen businessmodellen en als laatste, maar zeker niet de minste, Netty Arriens, die mij vooral wees op korte slogans, die in één keer duidelijk zouden moeten maken waar ik als persoontje goed in ben. Allemaal nogmaals hartelijk dank.