NewMediaBrains schept duidelijkheid in dynamisch media landschap

Onder de titel ‘social media open’ zet NewMediaBrains uit Rotterdam een breed maar relevant programma neer, welke een perfecte weerspiegeling laat zien van het totale media landschap, waarbinnen vooral de relevantie van social media naast de bestaande mediakanalen een rol speelt.

• Oprichter Anne Marie Hazenberg inspirerende kracht achter het format
• Inspirerende lokatie (Rijksmonument van Uden, Veerhaven 14 – Rotterdam) zet aan tot hechte samenwerking en betere prestaties
• NewMediaBrains organiseert de ‘social media open‘ vier keer per jaar, de eerstvolgende vindt plaats op 1 juni 2012.

Duidelijkheid in het media kanalen/processen model

Ik had het genoegen me onlangs te mogen aansluiten bij de al flinke groep inspirerende sprekers die NewMediaBrains rijk is. En gisteren had ik mijn primeur binnen de aftrap van het programma met de ‘rollercoaster‘ presentatie, waarmee de toon van de dag werd gezet. Met ruim 20 deelnemers was het hard werken in een vol dagprogramma, met een grote verscheidenheid aan onderwerpen in zowel vorm als inhoud. De deelnemers beleefden de dynamiek van het media landschap door vooral ook zelf aan de slag te gaan.

De 'workshop' ruimte

NewMediaBrains heeft met dit programma een uniek concept. Nee, het is geen gewone training, het is ook geen dagje ‘stilzitten en luisteren’. Het is vooral een beleving die je de dynamiek van de ontwikkelingen daadwerkelijk laat voelen. De deelnemers worden voorzien van inspiratie om vooral ook zelf aan de slag te gaan. Uniek is de ‘intake’ van de deelnemers, welke wordt verzorgd door Anita Lusenburg. Door haar aanpak weten de aanwezige trainers precies met wie ze te maken hebben.

De 'trainingsruimte'

De inhoudelijke kant van de dag werd verder verzorgd door workshops en praktische tips van Peter van Teeseling en Jeroen van der Weide.

Inlichtingen over de volgende ‘social media open’ is te verkrijgen via Anne Marie Hazenberg.

 

1 reactie

  1. Anne Marie op 10 maart 2012 om 12:06

    Dank Peter, je hebt hierboven heel erg mooi verwoord wat wij doen, en dit is best lastig te verwoorden, want het format lijkt in totaal op niets wat er al is. Complimenten dus en dank, ook voor jouw waardevolle bijdrage gisteren. Zo hebben we ruim 20 deelnemers met concrete handvatten naar huis kunnen laten gaan einde dag. #feestje