Laat uw WordPress website voordelig analyseren

Wij maken deze maand voor slechts 79 euro ex. BTW een volledig rapport van de technische stand van zaken van uw WordPress website. Zonder verdere verplichtingen.

check-websiteWordPress is in basis een eenvoudig content management systeem, waarop u diverse webtoepassingen kunt laten werken. Inmiddels is de populariteit zodanig groot, dat WordPress websites steeds vaker doelwit zijn van aanvallen. Dergelijke aanvallen kunnen hinderlijk zijn voor uw online aanwezigheid op het web. De basis instellingen van WordPress bieder steeds vaker onvoldoende bescherming. Uw hosting provider is doorgaans minder goed op de hoogte, omdat zij primair niet verantwoordelijk zijn voor uw WordPress installatie. Alleen bij een WordPress onderhoudscontract mag u de provider aanspreken op voldoende beveiligingsmaatrgelen voor uw website.

Welke zaken nemen wij voor uw onder de loep?

Server

 • analyse server specificaties
 • controle instellingen mappen/bestanden
 • advies mbt uw eventuele toekomstige eisen

WordPress basis

 • versiebeheer
 • database controle
 • beveiliging mappen/bestanden
 • opbouw configuratiebestanden
 • advies over veilige WordPress omgeving

Plugins

 • versiebeheer van alle plugins
 • analyse verlopen plugins
 • analyse niet-actieve plugins
 • advies rondom plugin gebruik op basis van bevindingen

Thema

 • versiebeheer van thema
 • analyse van niet-actieve thema’s
 • analyse responsive gedrag
 • advies rondom thema gebruik op basis van bevindingen

Alle bevindingen worden overzichtelijk samengevat in een bruikbaar rapport. U bent verder geheel vrij in het al dan niet laten uitvoeren van eventuele noodzakelijke werkzaamheden. Meer informatie? Stuur een e-mail naar Peter Luit, bel 06-20709846 of maak gebruik van onderstaand formulier.