iPhone OS versie 4 gisteren aangekondigd

Niet met zoveel aandacht als voor de iPad, heeft Apple gisteren in beperkte kring de nieuwe OS versie 4 voor IPhone, IPod Touch en iPad aangekondigd. Voor ontwikkelaars meteen al beschikbaar, de consument moet nog wat maanden wachten.

Relatie met Adobe verandert snel

iphone4.jpgIn de aankondiging voor OS 4 noemt Jobs ook even de tijd wat – indrukwekkende – cijfers te noemen rondom de iPad en vooral ook cijfers uit de AppStore en de iBookStore.

Dit weekend zal ik de beta versie van 4 installeren. Ik heb – nog geen – 3GS, dus multitasking zal ik niet kunnen testen, maar wel ‘folders’, eindelijk de mogelijkheid om apps beter te organiseren.

Mocht ik na installatie niet meer bereikbaar zijn, tja, dan is er iets fout gegaan met het omschakelen van mijn nu nog gewone 3G naar developers mode…… Altijd angstig moment, maar met 3.0 is het destijds gelukt…..

2 reacties

  1. Henk Gianotten op 9 april 2010 om 19:24

    Naar verluid zou OS4 ook het icc-kleurmanagement aan boord hebben waardoor de bizarre applicaties als Pantone MyPallette eindelijk professioneel gebruikt zouden kunnen worden.  2. Peter Luit op 11 april 2010 om 11:03

    Toch nog maar niet geïnstalleerd, hoor zeer wisselende reacties vanaf ‘lukt niet, via ‘valt tegen’ tot ‘geweldig’. Volgend weekend nog eens kijken……