Samenwerkende Velserbroekse media bedrijven onder de naam ‘looqup’ op Converging Media

Op 27 maart staan 7×7 Cornegge, LUIT.nl en Atlas Interactive Media samen onder de naam ‘looqup’ op het congres Converging Media in Amsterdam. Centraal staan de innovatieve app ontwikkel gereedschappen, die voor het eerst op zowel de beursvloer als in een seminar sessie worden behandeld.

• Crossmediale visie basis voor onze toegevoegde waarde
• Wij bieden u tot 11 februari 70 euro korting op de normale toegangsprijs van 225 euro.

looqup-logoPeter Luit: ‘We gaan vooral het democratiseren van het maken van apps tonen. Met al onze WordPress ervaring zochten we naar mogelijkheden op een min of meer gelijke wijze apps te ontwikkelen voor smartphones en tablets. Dat is gelukt zonder te hoeven programmeren.’

convergingmedia

Modules

Net zoals in WordPress werken we met zogenaamde modules, die samen een app kunnen vormen. Met onze kennis op het gebied van user interface design, grafisch ontwerp en content marketing kunnen we een volledig pakket aanbieden.’

Congres en beurs

Op 27 maart kunnen bezoekers van Converging Media op de stand kennis maken met de gereedschappen. Tijdens het seminar zal de parallelle vergelijking worden gemaakt met WordPress om de gehele workflow te verduidelijken.

1 reactie

  1. Elly op 4 februari 2014 om 22:14

    Goed bezig!