Bouw website ‘Hart voor Holland’

Aanstaande zaterdag wordt de website van ‘Hart voor Holland’ gelanceerd op een speciale bijeenkomst voor lokale partijen uit de provincie Noord-Holland en de media. Hart voor Holland doet mee aan de provinciale Staten verkiezingen van 18 maart 2015.

Website zaterdag ‘live’
• Aan content wordt vanuit politieke zijde nog hard gewerkt
• Ontwerp logo en basisschets voor de website door Margriet Prins

hartvoorholland‘Hart voor Holland’ gaat het lokale geluid van alle gemeentes in Noord-Holland binnen de provincie vertegenwoordigen. Bram Diepstraten – één van de initiatiefnemers uit de gemeente Velsen – vindt dat het lokale geluid te weinig wordt gehoord in Haarlem. ‘Met ruim 30% van alle zetels op gemeentelijk niveau wordt het tijd dat daar verandering in komt’, aldus Diepstraten.

website-hvhHet is een voorrecht deze website te hebben mogen bouwen. Het is van belang enige ervaring te hebben met de werking van openbare besturen. Het was dan ook leuk om kennis te maken met de andere initiatiefnemers en ook met lijsttrekker Léonie Sazias uit Hilversum. Zaterdag 13 december houdt ‘Hart voor Holland’ haar eerste openbare bijeenkomst in Alkmaar, alwaar de nieuwe website zal worden gepresenteerd, samen met vele aspecten van hetgeen nog gedaan moet worden tot en met 18 maart 2015. Er worden vele tientallen fractieleden verwachten van diverse lokale partijen binnen de provincie.

1 reactie

  1. Rob Ravensteijn op 11 januari 2015 om 13:57

    Dag,

    Ik ben op zoek naar de volledige oprichtingsakte van HVH. Niet op de website te vinden. Tot nu toe wordt er op mijn vraag ook niet gereageerd. Ik ben niet op zoek naar een eigen samenvatting zoals wel op de site te vinden.

    Mijn vraag houdt verband met de agendering voor een bestuursvergadering.
    Rob Ravensteijn ( bestuurslid L.A.D.A. democratie anders)