5: deel 3 met Arie van Tilborg – Grafisch Lyceum Rotterdam

Ik kwam Arie al tegen tijdens de opnamen door Ronnieovergoor van Blueshots TV in opdracht van Adobe in het kader van de CS5 release.

Zowel voor als na ons beider interviews hebben we langdurig zitten praten over de toekomst van media, onderwijs, verdienmodellen en de relatie tussen overheid, onderwijs en ondernemers. Luister zelf naar zijn brede mening in een vakgebied dat inmiddels veel verder gaat dat de naam van de opleiding waar hij directeur is.

Kijk en luister hier naar mijn bijdrage uit de serie ‘5’ van Adobe.

1 reactie

  1. Henk Gianotten op 3 augustus 2010 om 23:32

    Goed interview over de gewijzigde (en nog te wijzigen) rol van het media-onderwijs in het algemeen. Gelukkig dat Arie zich niet liet verleiden er ook nog de ‘GLR-commercial’ in te verweven. Het ‘Rotterdamse’ werd slechts gememoreerd als voorbeeld hoe het er nu aan toegaat. Het onderwijs leert leren. Dat is dé boodschap.