FD Young Entrepeneur op WordPress

fdye.pngHet is opvallend dat grotere bedrijven de kracht van WordPress gaan ontdekken. Op deze site maakte ik al melding van ‘The Voice of Holland‘ en NRC. Ook binnen Vrij Nederland wordt gekeken naar de mogelijkheden, zij het met een wat lagere snelheid.

twitter_fd.pngFD Young Enterpeneurs richt zich op jonge ondernemers. In de papieren versie van het dagblad verscheen al regelmatig een pagina met interviews met jonge ondernemers met baanbrekende plannen. De site gaat verder en roept op tot het inzenden van een video-pitch, met een kans op 10.000 euro. Bij aanmelding op de site krijg je in ieder geval FD 4 weken gratis in je brievenbus.

Wel is er flink aan de WordPress omgeving gesleuteld. Bij het intikken van wp-admin achter de URL van de site kom je in een geheel eigen opgemaakte admin omgeving, die het mogelijk maakt om je aan te melden als ‘deelnemer’ aan FDYE.

Het is te hopen dat FD met het stapje naar WordPress vooral eigen kennis en kunde ontwikkelt en zich niet afhankelijk opstelt van derden, zoals bij het gebruik van grotere content management systemen wel gebruikelijk is.