De laatste twee weken van het jaar zijn begonnen en voor we het weten staan de tellers weer op nu en is het 1 januari 2019. Tijd om even terug- en vooruit te kijken.

Lees meer

Ons bedrijf bestaat deze maand 25 jaar. In 1993 zette ik mijn eerste stappen in het ondernemerslandschap onder de naam LUIT Consultancy, nog steeds de officiële naam in het handelsregister, maar inmiddels handelend onder de naam LUIT.nl. Een stukje geschiedenis en een blik op de toekomst.

Lees meer

Mijn jaarlijkse gewoonte het jaar in vogelvlucht op te tekenen vindt dit jaar iets eerder plaats dan voorgaande jaren. Nee, dat betekent niet dat ik vervroegd de Kerstvakantie ga vieren. In tegendeel, er is nog genoeg te doen.

Lees meer

Jaarlijks zijn de vele trouwe lezers van mijn ‘nieuwtjes’ gewend aan mijn ‘jaaroverzicht’. Gewoon in vogelvlucht mijn eigen optekening van hetgeen ik dit jaar heb beleefd.

Lees meer

Golfbaan Spaarnwoude in Velsen-Zuid is één van de grootste golfbanen van ons land. Opdrachtgeefster Hanny van de Sande vindt het tijd voor een meer eigentijdse vormgeving, maar vooral voor een meer toegankelijke beheerszijde van de website.

Lees meer

Met nog ruim 8 maanden te gaan, staan de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 voor de deur. Voor de gemiddelde burger nog nauwelijks een dagelijkse zorg, maar voor de vele landelijke- en lokale partijen staan de voorbereidingen al volop in de steigers. Maar on-line lijken de partijen pas op het laatste moment in beweging te komen, met doorgaans niet veel meer dan een simpele restyling van hun website.

Lees meer